Het Jachthuus is een ruime, sfeervolle vakantiewoning op een paardenpension. Kom met maximaal 6 personen en geniet van de fantastische landschappen van de Veluwe. Ideaal voor een fiets of wandelvakantie. Ook is het mogelijk om uw paard mee te nemen. Uw paard wordt uitstekend verzorgd in onze ruime boxen en kunnen in een eigen paddock naast uw vakantiehuisje. Rijd door bos, heide, zandverstuivingen en kies elke dag een andere route. Voor wie niet zelf wil koken zijn er voldoende mogelijkheden in de buurt.

Ligging

De woning is gelegen op 3 km van Ede vlakbij het Edese bos, het Wekeromse zand en de Ginkelse heide. U kunt hier elke dag van de week een andere tocht maken. Het Lunterse bos en het Wekeromse zand zijn zelfs te paard bereikbaar zonder een verharde weg over te steken. Nationaal Park de Hoge Veluwe is ongeveer een kwartiertje rijden met de auto.

Huisje

Dit vakantiehuis heeft een ruime woon- en eetkamer, een terras en twee slaapkamers. Slaapkamer één is voorzien van een tweepersoonsbed. Slaapkamer twee heeft een groot stapelbed voor maximaal vier personen. U heeft een eigen terras dat uitkijkt op een kleine paddock waar u uw eigen paarden in kunt zetten. Het geheel is stijlvol en landelijk ingericht.

Omgeving en boeken

Voor alle informatie over de omgeving, boeken en huisregels kijk op deze pagina.