De Schaapskooi is een knus vakantiehuisje op een paardenpension. Met gezellige woonkamer, bedstede voor 2 personen en twee losse bedden op de vliering. Compleet uitgerust met badkamer, keuken, tv, verwarming en kastruimte. Buiten vindt u een ruim terras met eettafel en zitje. Eigen parkeergelegenheid. Vlakbij de bossen, Ginkelse heide, Wekeromse zandverstuiving en nog veel meer natuurschoon. Voor wandelaars, fietsers, ruiters en menners.

Ligging

De woning is gelegen op 3 km van Ede vlakbij het Edese bos, het Wekeromse zand en de Ginkelse heide. U kunt hier elke dag van de week een andere tocht maken. Het Lunterse bos en het Wekeromse zand zijn zelfs te paard bereikbaar zonder een verharde weg over te steken. Nationaal Park de Hoge Veluwe is ongeveer een kwartiertje rijden met de auto.

Indeling

Dit huisje is niet groot, maar wel gezellig. Ideaal voor een stel of voor een gezin met één of twee kinderen vanaf een jaar of acht. De bedstede is handgemaakt en knus. De vliering heeft een laag plafond en twee bedden. Let op: bedstede en vliering staan in open verbinding met elkaar, er is een steile trap. Het terras biedt ruime zitplaatsen, privacy en zicht op een paddock met paarden.

Omgeving en boeken

Voor alle informatie over de omgeving, boeken en huisregels kijk op deze pagina.