Het Oud-Hollands Huusje is een gezellig vakantiehuisje dat comfortabel is ingericht met een kleine knipoog. Het huisje bevindt zich op een paardenpension met in de directe omgeving prachtige natuurroutes om te wandelen, fietsen, rijden en mennen. Het Oud-Hollands Huusje heeft één slaapkamer met een tweepersoonsbed, een luxe badkamer met inloopdouche en een volledig uitgerust keukenblok. Indien gewenst kunnen twee extra opklapbedden in de woonkamer geplaatst worden.

Ligging

De woning is gelegen op 3 km van Ede vlakbij het Edese bos, het Wekeromse zand en de Ginkelse heide. U kunt hier elke dag van de week een andere tocht maken. Het Lunterse bos en het Wekeromse zand zijn zelfs te paard bereikbaar zonder een verharde weg over te steken. Nationaal Park de Hoge Veluwe is ongeveer een kwartiertje rijden met de auto.

Indeling

Dit huisje is gezellig en stijlvol ingericht. Ideaal voor een stel met een fijn bed en een prachtige badkamer. Het terras biedt ruime zitplaatsen, privacy en zicht op een paddock met paarden.

Omgeving en boeken

Voor alle informatie over de omgeving, boeken en huisregels kijk op deze pagina.

De Oscarhoeve
Average rating:  
 0 reviews