Ons nieuwste vakantiehuisje heet ‘De Deel’ en als je binnenkomt zie je direct waarom. Dit leuke huisje heeft twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbedstee en één met een tweepersoons stapelbed. De woonkamer is ruim en kijkt uit op het privé terras. Er zit een mooie nieuwe badkamer in het huisje en een prima keuken met alle voorzieningen. Je auto kan je op het terrein parkeren en de tuin is omheind. Naast het huisje is een kleine paddock met schuilstal. Hier kunnen maximaal twee à drie paarden staan, vraag ernaar bij uw boeking!
Dit huisje is net gerenoveerd en er zijn nog wat dat in augustus, september en oktober vrij!

Ligging

De woning is gelegen op 3 km van Ede vlakbij het Edese bos, het Wekeromse zand en de Ginkelse heide. U kunt hier elke dag van de week een andere tocht maken. Het Lunterse bos en het Wekeromse zand zijn zelfs te paard bereikbaar zonder een verharde weg over te steken. Nationaal Park de Hoge Veluwe is ongeveer een kwartiertje rijden met de auto.

Indeling

Dit huisje is erg gezellig. Ideaal voor een gezin met één of twee kinderen. De bedstede is handgemaakt en knus. Het terras biedt ruime zitplaatsen, privacy en zicht op een paddock met paarden.

Omgeving en boeken

Voor alle informatie over de omgeving, boeken en huisregels kijk op deze pagina.

De Oscarhoeve
Average rating:  
 0 reviews