Bed en stal voor ruiter en paard

Op de Oscarhoeve hebben we in de weekenden (vrijdagmiddag t/m maandagochtend) een ruime, sfeervolle en comfortabele vakantiewoning te huur. Voor 2 tot 6 personen, met een fijne douche, keukentje en terras. Uw paarden krijgen een mooie box met stro en hooi en krachtvoer. En u heeft een eigen paddockje om ze vrij in te laten bewegen. Voor wie niet zelf wil koken zijn er voldoende mogelijkheden in de buurt. Uiteraard ook geschikt voor wandelaars en fietsers!

Paardenhotel voor buitenritten Veluwe

We hebben hier fantastische uitrijdmogelijkheden. De diverse Veluwse landschappen liggen aan uw voeten. Over de heide, door het bos of een galopje over een zandverstuiving, het is allemaal mogelijk. Als u niet zelf de route wilt zoeken, kunnen we u zelfs in contact brengen met een gespecialiseerde gids!
Meer informatie over buitenrijden vindt u hier.

Voor beschikbaarheid en meer informatie graag even bellen met 06 3835 1206.

Vakantiehuisje Veluwe, bed en stal, veluwe trail te paard, paardenaccomodatie, ruitervakantie Nederland   Vakantiehuisje Veluwe, bed en stal, veluwe trail te paard, paardenaccomodatie, ruitervakantie Nederland, paardrijden Veluwe   Vakantiehuisje Veluwe, bed en stal, veluwe trail te paard, paardenaccomodatie, ruitervakantie Nederland, paarden slapen, bedenstal   paardrijvakantie, vakantiehuis Veluwe, bed en stal, veluwe trail te paard, paardenaccomodatie, ruitervakantie Nederland   paardrijvakantie, paardenvakantie, vakantiehuisje Veluwe, bed en stal, veluwe trail te paard, paardenaccomodatie, ruitervakantie Nederland   Vakantiehuisje Veluwe, bed en stal, veluwe trail te paard, paardenaccomodatie, ruitervakantie Nederland, b&b paardenstal   veluwe paard, pensionstalling veluwe, vakantiehuisje Veluwe, bed en stal, veluwe trail te paard, paardenaccomodatie, ruitervakantie Nederland   Overnachten met paard, paardrijden veluwe, overnachten met paard, vakantiehuisje Veluwe, bed en stal, veluwe trail te paard, paardenaccomodatie, ruitervakantie Nederland

Praktische info & ligging

De woning is gelegen op 3 km van Ede vlakbij het Edese bos, het Wekeromse zand en de Ginkelse heide. U kunt hier elke dag van de week een andere buitenrit maken (zie kaarten). Het Lunterse bos en het Wekeromse zand zijn zelfs te paard bereikbaar zonder een verharde weg over te steken. Nationaal Park de Hoge Veluwe is ongeveer een uur onder het zadel, of een kwartiertje rijden met auto en trailer.

Tarief

Laagseizoen: 275 euro per weekend exclusief beddengoed en handdoekenpakket.
Hoogseizoen: 325 euro per weekend exclusief beddengoed en handdoekenpakket.

Beddengoed en handdoekenpakket: 10 euro pp

Paarden volpension: 20 euro per paard per nacht.

Faciliteiten

 • Er is een ruime parkeerplaats waar u ook uw trailer kwijt kunt.
 • De paarden worden in ruime boxen op stro gezet (vlas in overleg) en krijgen voordrooghooi en basisbrok.
 • U heeft een eigen paddockje bij de vakantiewoning waar uw dieren kunnen rollen en vrij bewegen.
 • Elke ochtend verse eitjes rapen van uw ‘eigen’ kipjes.
 • Voor wie niet zelf wil navigeren te paard werken wij samen met Gids te paard op de Veluwe, die u de mooiste plekjes kan laten zien.

Praktisch

 • Niet veilig of geschikt voor baby’s (0 – 2 jaar)
 • Roken, groepen jongeren, feesten of evenementen zijn niet toegestaan
 • Huisdieren zijn toegestaan, honden op het erf aanlijnen.
 • Exclusief ontbijt
 • De inchecktijd is op vrijdag tussen 15:00 en 18:00, en uitchecken moet voor 11:00 op maandag
 • In vakanties en lange weekenden (Pasen, Kerst, Hemelvaart, etc), kan u andere afspraken maken over aankomst en vertrek.

Voor beschikbaarheid en meer informatie graag even bellen met 06 3835 1206.

Vakantiehuisje op de Veluwe bij paardenpension. Kom buitenrijden met uw eigen paard en slaap in de comfortabele vakantiewoning. Talloze uitrijdmogelijkheden op bos en heide.